Kommuner

Stockholm består av ett stort antal kommuner, från Södertälje i söder till Norrtälje i norr. Här kan du läsa mer om några av de största kommunerna och bostadsområdena i stockholmstrakten och hur du hittar de bästa hantverkarna, byggfirmorna och entreprenörerna i respektive område. Klicka på den kommun du vill veta mer om i listan nedan. Vill du direkt få kontakt med entreprenörer i ditt område, hoppa då ned till listan över entreprenörer i Stockholm.


Vill du hitta seriösa och kompetenta tjänsteleverantörer som arbetar i Stockholmsregionen? Använd en av dessa gratis offerttjänster där du utan krav på köp får upp till fem prisförslag på ditt önskade arbete:

Bergvärme-Info – när du vill installera värmepump (bergvärme/luftvärme/jordvärme) eller pelletskamin.

Proffsbyggare – när du vill anlita en byggfirma eller snickare för såväl stora som små arbeten, allt från husbyggen till dörrkarmar.

Proffsmålerier – målning av fasader, invändig målning, trapphus/portar, funkar för såväl privatpersoner som för bostadsrättsföreningar.

Fönsterproffs – fönsterfirmor i Stockholmsregionen som kan hjälpa dig med både inköp, installation och renovering av alla sorters fönster.

Markproffs – för dig som behöver utföra större anläggningsarbete på din tomt (marksten, grävning, dräneringar, trekammarbrunn, avlopp).

Badrumsproffs – specialister som utför kompletta badrumsrenoveringar, kakelarbete, VVS, våtrumsexpertis, med mera.

Takläggare – takfirmor och plåtslagare i Stockholm som kan genomföra takomläggning, takrenovering eller takvård.