Solna, hantverkare och entreprenörer

Behöver du en hantverkare i Solna med omnejd? Då har du hamnat rätt, här guidar vi till de bästa sätten att anlita allt från snickare och målare till flyttgubbar och takläggare som är verksamma i Solnaområdet. Givetvis tipsar vi enbart om sätt att komma i kontakt med seriösa firmor som innehar F-skattesedel och som är experter inom sitt verksamhetsområde.

Målare och snickare i Solna

Den vanligaste tjänsten som eftersöks är kunniga snickare och målare. Allt från enklare arbeten som en dörrkarm som ska snickras till eller en lägenhet som ska tapetseras, till ommålning av en villafasad eller bygge av en veranda täcks in av hundratals entreprenörer som är verksamma i Stockholm i allmänhet och Solna i synnerhet.

Vill du hitta en snickare eller byggfirma som utför uppdrag i Solna, till så bra pris som möjligt? Via tjänsten Proffsbyggare.se kan du kostnadsfritt och utan krav på köp begära in offerter från fem olika företag som du sedan kan välja mellan i lugn och ro.

På samma sätt kan du hitta målerifirmor via Proffsmålare.se, gratis och smidigt, och ett sätt för dig att säkerställa att du hittar en seriös målare till så bra pris som det bara går.

 Takfirmor och fönsterfirmor

Den som bor i villa eller radhus brukar förr eller senare vilja anlita en takläggare eller en fönsterfirma som kan byta eller renovera fönster. En takomläggning eller ett fönsterbyte är ofta stora omfattande arbeten som kostar i genomsnitt mellan 60 000 – 120 000 kronor. I gengäld får man förbättringar av huset som både höjer värdet vid en framtida försäljning samt som kan spara pengar på minskade energiräkningar eftersom nya fönster och takmaterial idag är mycket tätare och energieffektivare än de material som användes på 1900-talet.

Vill du hitta företag som har F-skattesedel, rätt certifieringar och som kan göra jobb i Solna eller större Stockholmsområdet? Använd gärna dessa tjänster:

Takläggare.se – gratis offerter från upp till fem olika takentreprenörer i Solna, oavsett om det handlar om tegel-, plåt, papp-, shingel eller något annat tak.

Fönsterproffs.se – fyll i formuläret, få kostnadsfritt prisförslag på dina nya fönster från fem olika fönsterfirmor i Solnaområdet. Inget krav på att du ska anlita någon av firmorna, men ett smidigt sätt att hitta den bästa möjliga firman för ditt fönsterbyte.

Hitta manuellt granskade entreprenörer i Solna

Här är några andra gratistjänster du kan använda där du kommer i kontakt med kunniga entreprenörer som alla är manuellt granskade och utvalda. Gemensamt är att du gratis tar in prisförslag och sedan väljer vem du vill anlita.

Installationer av värmepumpar, bergvärme, luftvärme, markvärme – klicka här (öppnas i ny flik, funkar även via mobil).

Markarbeten, snöröjning, dräneringar, grävning, sprängning med mera – klicka här (öppnas i ny flik, funkar även via mobil).

Flyttfirmor, för såväl privat- fom företagsflytt med rätt försäkringar – klicka här (öppnas i ny flik, funkar även via mobil).

Badrumsrenoveringar eller byggen av helt nya badrum, kunniga badrumsentreprenörer – klicka här  (öppnas i ny flik, funkar även via mobil).

Vill du veta mera om olika hantverkartjänster, läs då denna sajt med allt om hemmafix och renovering. Lycka till med ditt hantverkararbete i Solna!