Södertälje, hantverkare och entreprenörer

I Södertälje finns både lokala hantverkare, byggfirmor och andra entreprenörer, och dessutom är många företag baserade i Stockholm också verksamma i Södertälje med omnejd. Här är tipsen för att på bästa sätt hitta de kunnigaste företagen till de bästa priserna när du behöver hantverkarhjälp i Södertälje.

Så hittar du rätt entreprenör i Södertälje

Att så många olika företag är verksamma i Stockholms län, inklusive Södertälje kommun, är till din fördel. Även om genomsnittspriserna på hantverkartjänster är något högre i storstadsregioner än på andra håll så vägs detta oftast upp av att du har fler alternativ att välja mellan – du kan helt enkelt hitta hantverkare som passar just ditt önskade jobb som ”handen i handsken” vad gäller både pris och kompetens. Men då krävs att du inte väljer första bästa firma som dyker upp.

Låt säga att Alexander behöver hitta en snickare som kan riva hans nuvarande gamla carport och bygga ett nytt garage bredvid hus. Istället för att slå upp första bästa företag han stöter på i Länstidningen eller på en simpel internetsökning så väljer han att ta in prisförslag från ett par olika firmor. För att spara tid använder han den här gratistjänsten (”Proffsbyggare”) som samlar seriösa och manuellt granskade snickare verksamma i Södertälje.

Alex fyller i formuläret och inom några dagar får han prisförslag via mejl och telefonsamtal. Två av företagen som hör av sig låter särskilt intressanta så dessa får komma hem till honom för att titta på det hela och komma med en mer komplett offert. Till slut förklarar han för båda snickerifirmorna att han väljer mellan dem och lyckas på så sätt förhandla ned priset med 8 000 kr.

För fler gratistjänster där du hittar olika entreprenörer inom områden som fönsterbyten, takläggning, värmepumpar, flyttfirmor, målerier, markentreprenörer, med flera, se länklistan på sidan kommuner, där samlar vi tjänster som fungerar, som är gratis och som bara samlar de allra bästa företagen inom sina respektive områden.

Länktips: Södertälje kommun, Byggmentor (läsvärda artiklar för hemägare), Länstidningen (Södertäljes egen tidning).